Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii locali din Odorheiu Secuiesc sprijină familiile nevoiașe. Cetățenii se pot alătura

Foto: Poliția Locală Odorheiu Secuiesc

La fel ca și în anii precedenți, anul acesta Poliția Locală din Odorheiu Secuiesc continuă activitatea de livrare a produselor alimentare durabile, a articolelor pentru igienă și totodată a lemnelor pentru foc către familiile nevoiașe. Pachetele sunt oferite de către asociații, instituții, precum și de către persoane fizice, fiind înaintate instituției cu scopul de a fi dăruite celor care au nevoie de ele.

În numeroase rânduri, polițiștii locali au dus din aceste pachete alimentare și unei familii din municipiul Odorheiu Secuiesc, unde o doamnă în vârstă țintuită la pat se îngrijește de băiatul ei bolnav, cu ajutorul unei alte doamne. Având în vedere condițiile de viață ale acestei familii și faptul că s-a instalat vremea friguroasă, cu ajutorul compartimentului tehnic din cadrul Primăriei s-a reușit luni asigurarea lemnelor pentru foc, care vor încălzi locuința pentru o perioadă.

Având în vedere situația actuală produsă din pricina pandemiei de coronavirus și de dificultățile economice survenite, anul acesta și mai multe familii pot ajunge în situații similare necesitând sprijin. Își pot oferi sprijinul și ajutorul și acele persoane sau familii care au achiziționat produse alimentare în cantități mult prea mari pentru a se asigura, iar acum constată faptul că nu le vor putea folosi înainte de a le expira termenul de valabilitate. Pe lângă faptul că, prin oferirea acestor produse alimentare achiziționate în exces și nefolosite putem preveni risipa alimentară, ne asumăm totodată răspunderea pentru societatea în care trăim și îi ajutăm astfel pe cei nevoiași.

Polițiștii locali solicită tuturor care doresc și pot oferi ajutor sau cunosc persoane, familii nevoiașe, defavorizate să înștiințeze instituția. Astfel, și agenții vom putea oferi ajutor acolo unde este necesar.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.