Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii locali, intervenție pentru o femeie în vârstă, în șoc hipotermic. Felicitări persoanei care a sesizat Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc

Miercuri, în data de 17 martie, în jurul orelor 12:oo, Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc  a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă, care pare a fi confuză.
sursa foto: Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc

sursa foto: Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc

Polițiștii locali s-au deplasat de urgență la fața locului unde au găsit persoana în cauză, care probabil din cauza hipotermiei, nu mai era conștientă și nu reacționa în niciun fel. Aceștia au anunțat de urgență Serviciul de ambulanță, personalul medical deplasat de urgență la fața locului constatând că din cauza stării de hipotermie, viața femeii era în pericol, astfel că s-a luat măsura transportării de urgență a acesteia la spital.
„Mulțumim persoanei care ne-a sesizat telefonic, datorită căreia colegii noștri au putut interveni în mod prompt și util, astfel că ambulanța a putut ajunge la timp și a fost posibilă salvarea vieții unui semen de-al nostru. Din păcate astfel de situații se pot repeta, astfel că este important să fim atenți la cei din jurul nostru și în caz de nevoie să nu ezităm să acordăm sau să solicităm ajutor.”, a transmis Poliția Locala a Municipiului Odorheiu Secuiesc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *