Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pompier bistrițean, intervenție salvatoare pe pârtia de la Toplița

Un tânăr în vârstă de 18 ani, începător în ale sporturilor de iarnă, a suferit  sâmbătă, 13 februarie, un accident în timp ce era pe placa de snowboard. S-a izbit puternic de un stâlp de la marginea pârtiei și a căzut ca secerat, agonizând de durere.
Incidentul a avut loc pe una dintre pârtiile de schi de la Toplița.
sursa foto: ISU Bistrița Năsăud

sursa foto: ISU Bistrița Năsăud

Pasionat de sporturi de iarnă, Ionuț, un tânăr pompier din Bistrița-Năsăud, a văzut ce s-a întâmplat și a realizat ca s-ar putea să fie probleme serioase.  Persoana prezenta o fractură de tibie și peroneu. Alături de un salvamontist, pompierul salvator bistrițean a imobilizat piciorul tânărului și l-au predat echipajului SMURD de la ISU Harghita.
În putinele minute până la sosirea echipajului paramedical, pompierul bistrițean și salvamontistul au asistat tânărul, orice manevră nepotrivită risca să provoace dureri suplimentare crunte.
Deși plutonierul Emanuel – Ionut Floroaie este la începutul carierei, acest detaliu nu l-a oprit din a ne face mândri în repetate rânduri, el fiind avansat în gradul următor înainte de termen în luna decembrie pentru rezultate minunate în misiunile încredințate. Suntem singuri că nu se va opri aici!”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.