Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pompierii harghiteni, mereu la datorie, în sprijinul oamenilor

Foto: ISU Harghita

Pe tot parcusul zilei de ieri, cu eforturi susținute, pompierii militari harghiteni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale, pentru evacuarea apei din 23 beciuri/subsoluri, 5 curți și 5 anexe gospodărești afectate de inundații, în municipiile Toplița și Gheorgheni. Totodată, colegii noștri au acționat pentru decolmatarea unui pod, în orașul Bălan, fiind inundată strada Florilor și pentru deblocarea sistemului de colectare a apei, supraîncărcat din cauza aluviunilor, în comuna Corbu, strada Principală.

Pompierii militari harghiteni vor rămâne la datorie şi astăzi, 24 iunie a.c., pentru limitarea și înlăturarea tuturor efectelor negative generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase, la această oră echipaje de pompieri intervenind pentru evacuarea apei din curțile și pivniţele inundate ale unor case, din municipiul Gheorgheni și comuna Corbu. Vom fi prezenți în mijlocul comunităților afectate până situația va reveni la normal.

Având în vedere faptul că judeţul Harghita se află în continuare sub incidența unei avertizări meteorologice COD PORTOCALIU de precipitații abundente, până mâine dimineață, 25 iunie, ora 03.00, echipajele de pompieri salvatori harghiteni sunt pregătite să intervină în sprijinul populației din zonele care pot fi afectate.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.