Ponta își dă singur în cap cu cifrele din situația economică

0

Articol disponibil în: Română

În loc să se ducă puțin într-o vacanță de câțiva ani, tabel-ponta-535x450premierul Victor Ponta prezintă public pe pagina sa de Facebook o situație economică comparativă 2009 – 2015.
Tabelul cu cifre e făcut la derută, fără să prezinte procente la toate rubricile în speranța că toți suntem niște proști și nu ne punem întrebări sau nu facem calcule, ci luam de bun tot ce ne servesc cei de la guvern.
În acest tabel comparativ salariul mediu a crescut cu 38% iar salariul minim a crescut și el cu 75%, dar puterea de cumpărare doar cu 9,4% .
În condiții normale de piață și economie această diferență majoră dintre creșterea salarială și puterea de cumpărare se poate pune doar pe baza inflației, dar în același document domnul Ponta zice că inflația e de – 1,9%.
Cu o creștere salarială medie de 56% și fără inflație să obții o creștere a puterii de cumpărare doar de 9%, este o aberație din care eu înțeleg că avem cel mai incompetent sau cel mai corupt guvern de la Burebista și până în prezent.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy