Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Predare de ștafetă la conducerea Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

Foto: Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

 

La sediul Centrului, a avut loc astăzi ceremonialul de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă al unității, în prezența unei comisii prezidate de Adjunctul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, colonel Brâncoveanu Gheorghe – Marian.
După 28 de ani de carieră militară, colonelul (rz) Popescu Vasile – Leontin a predat ștafeta noului comandant, colonel Gurău Stelică, care începând cu data de 23 noiembrie a.c. a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de comandant al unității.
Colonelul Gurău Stelică, Î/ comandant al Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 1997, îndeplinind până la această dată funcţia de Şef serviciu Ordine şi Siguranţă Publică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita. În decursul carierei, colonelul Gurău Stelică a fost şi împuternicit comandant al Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.
Subalternii harghiteni l-au întâmpinat în noua atribuție pe colonelul Gurău cu un mesaj de încurajare:
Îi dorim noului comandant mult succes în conducerea Centrului, asigurându-l totodată că vom depune toate eforturile în vederea îndeplinirii în cele mai bune condiţii a misiunii asumate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.