Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Miercurea-Ciuc va premia sportivii, echipele și antrenorii anului 2021

În data de 28 ianuarie, Primăria Miercurea-Ciuc va premia sportivii, echipele și antrenorii anului 2021, la paisprezece categorii. Pe lângă acestea vor fi acordate două premii ale publicului. Votul publicului a început luni, 11 ianuarie.

 

Gala Sportului Harghitean din decembrie a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Harghita a devenit o tradiție: este momentul în care sunt premiați cei mai buni sportivi din județ. Pe de o parte, situația epidemică a împiedicat organizarea galei județene a sportului, iar pe de altă parte, conducerea reședinței de județ consideră important să adreseze mulțumiri deosebite sportivilor, echipelor și antrenorilor pentru efortul și sacrificiul depus. Din acest motiv a luat naștere evenimentul „Sportivul Anului”, care va avea loc pe 28 ianuarie în Sala Festivă a Primăriei.

Inițiativa a fost anunțată astăzi de viceprimarul Sógor Enikő, în cadrul unei conferințe de presă.

Săptămâna trecută a fost lansat un apel pentru antrenorii din Miercurea-Ciuc pentru a încărca cele mai bune rezultate din 2021 ale sportivilor și echipelor la paisprezece categorii până la 19 ianuarie: Sportivul Anului la categoriile feminin și masculin, adulți și juniori – respectiv premii speciale pentru para-sportivi –, Echipa Anului la categoriile adulți și juniori, și Antrenorul Anului la sporturile individuale și de echipă, precum și la categoriile adulți și juniori. Pe baza rezultatelor încărcate de antrenori, clasamentul va fi stabilit de comisia specială format din sportivi, antrenori, jurnaliști sportivi și reprezentanți ai autorităților locale.

Votul public a fost lansat luni, 11 ianuarie, la începutul conferinței de presă, pe paginile de Facebook: Primăria Miercurea-Ciuc și Csíkszereda Városháza. Publicul poate să aleagă dintre cinci sportivi individuali (Adi Teslovan și Cseh Vajk Imre, Erőss Koppány, Ferencz Katalin, Márton Enikő, Novák Eduárd) și cinci echipe (Imperial Wet Miercurea-Ciuc, Clubul Sportiv Miercurea-Ciuc (masculin), FK Csíkszereda U19, CSM Miercurea-Ciuc junior II, handbal feminin). Fiecare like corespunde unui vot și sunt valabile doar like-urile de pe cele două pagini menționate.  Like-urile vor fi numărate la 23 ianuarie, ora 22:00.

Câștigătorii vor primi cadouri și cupe.

  • informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.