Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Premiul ”Mihai Eminescu” acordat doctorului Adrian Cristian Dobrică în semn de recunoaștere a activității sale

 

Premiul ”Mihai Eminescu” a fost acordat astăzi doctorului Adrian Cristian Dobrică în semn de recunoaștere a activității sale, de către președintele Consiliului Județean Harghita.

Ca parte a evenimentului organizat de spital pentru activitatea depusă în cadrul secției de chirurgie toracică în decursul a 10 ani, i s-au adus mulțumiri uneia dintre cele mai importante personalități, un medic pentru oameni în adevăratul sens al cuvântului, Adrian-Cristian Dobrică, o figură cheie în spital din Miercurea Ciuc.
Suntem mândri de el și de faptul că a ales să-și desfășoare activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, întrucât chirurgia toracică, un domeniu îmbrățișat de un număr redus de specialiști, a câștigat prin faptul că domnul doctor Adrian Cristian Dobrică ne-a ales pe noi.
Mai ales în zilele noastre, dar și în general, în comunitate este nevoie de cât mai mulți medici care își fac treaba cu dăruire.
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *