Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele Grupei sindicale Harghita, după 28 de ani în sistemul polițienesc: ”Sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă”

”SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU SCHIMBĂRI REALE ÎN SISTEM? După peste 28 de ani de activitate În sistemul polițienesc, Îl părăsesc cu regretul că, nu am reușit să facem schimbările pe care le-am dorit în acesta. Poate generațiile viitoare vor face mai mult! Oricum, personal, sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă. În umila mea opinie, este necesar, chiar se impune, să fie luate măsuri mult mai dure, mai ferme, decisive, împotriva corupției, a lipsei de profesionalism și pregătire, a imixtiunilor, de orice fel, în sistemul nostru! De asemenea, trebuie combătut, în mod ferm, modul de avansare și promovare a mediocrității (spre exemplu, este inacceptabil să avem superiori care să fie trimiși la cursuri prin străinătate, dar ei să nu cunoască nici o limbă de circulație internațională sau diverși lucrători destul de modest pregătiți, instalați peste noapte în poziții cheie), de asemenea, este inadmisibil să existe situații de avansare, în funcții destul de importante, a unor oameni, fără pregătirea adecvată, pe criterii de rudenie, prietenii sau alte conexiuni și legături oculte. Totodată, în foarte multe situații, am constatat din păcate, o lipsa de apreciere evidentă, atât din partea instituției, dar mai ales a superiorilor, față de polițiștii competenți, cinstiți, corecți și care nu fac compromisuri! După atâția ani de muncă în acest sistem, singura mea mulțumire rămâne perioada, anii, petrecuți în misiuni internaționale, în afara țării, unde regula este că, polițiștii competenți, care se implică, care își fac meseria cu dedicație și profesionalism, sunt apreciați la justa lor valoare, fără a exista nici un fel de imixtiune sau interferențe în sistemul polițienesc!!!!”

 

Dan Gheorghița

Președinte Grupa sindicală HARGHITA din cadrul SNPF MERIDIAN

 

Sursa: SNPF „Meridian” – Grupa sindicala Harghita

 
Un comentariu la “Președintele Grupei sindicale Harghita, după 28 de ani în sistemul polițienesc: ”Sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă”

 1. polițist

  Întreb, nu dau cu bâta !
  Domnul Filip Gheorghe, ” suge la două ugere ?” – Este ș împuternicit al Poliției Bălan și ” purtător de vorbe ” la IPJ Harghita ! Muncă voluntară ?
  Cu penibile comunicate de presă, în versuri !
  Maistru miner la Bălan, angajat in poliție, pentru calitățile poetice !
  Și care, ca și pruncul din poveste, din agent s-a trezit ditamai ofițer ! Pentru ce merite ? ” Prietenii știu de ce ! „

  Raspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *