Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele Grupei sindicale Harghita, după 28 de ani în sistemul polițienesc: ”Sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă”

”SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU SCHIMBĂRI REALE ÎN SISTEM? După peste 28 de ani de activitate În sistemul polițienesc, Îl părăsesc cu regretul că, nu am reușit să facem schimbările pe care le-am dorit în acesta. Poate generațiile viitoare vor face mai mult! Oricum, personal, sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă. În umila mea opinie, este necesar, chiar se impune, să fie luate măsuri mult mai dure, mai ferme, decisive, împotriva corupției, a lipsei de profesionalism și pregătire, a imixtiunilor, de orice fel, în sistemul nostru! De asemenea, trebuie combătut, în mod ferm, modul de avansare și promovare a mediocrității (spre exemplu, este inacceptabil să avem superiori care să fie trimiși la cursuri prin străinătate, dar ei să nu cunoască nici o limbă de circulație internațională sau diverși lucrători destul de modest pregătiți, instalați peste noapte în poziții cheie), de asemenea, este inadmisibil să existe situații de avansare, în funcții destul de importante, a unor oameni, fără pregătirea adecvată, pe criterii de rudenie, prietenii sau alte conexiuni și legături oculte. Totodată, în foarte multe situații, am constatat din păcate, o lipsa de apreciere evidentă, atât din partea instituției, dar mai ales a superiorilor, față de polițiștii competenți, cinstiți, corecți și care nu fac compromisuri! După atâția ani de muncă în acest sistem, singura mea mulțumire rămâne perioada, anii, petrecuți în misiuni internaționale, în afara țării, unde regula este că, polițiștii competenți, care se implică, care își fac meseria cu dedicație și profesionalism, sunt apreciați la justa lor valoare, fără a exista nici un fel de imixtiune sau interferențe în sistemul polițienesc!!!!”

 

Dan Gheorghița

Președinte Grupa sindicală HARGHITA din cadrul SNPF MERIDIAN

 

Sursa: SNPF „Meridian” – Grupa sindicala Harghita

 

dolinex


4 comentarii la “Președintele Grupei sindicale Harghita, după 28 de ani în sistemul polițienesc: ”Sunt extrem de dezamăgit și frustrat de situația existentă”

 1. polițist

  Întreb, nu dau cu bâta !
  Domnul Filip Gheorghe, ” suge la două ugere ?” – Este ș împuternicit al Poliției Bălan și ” purtător de vorbe ” la IPJ Harghita ! Muncă voluntară ?
  Cu penibile comunicate de presă, în versuri !
  Maistru miner la Bălan, angajat in poliție, pentru calitățile poetice !
  Și care, ca și pruncul din poveste, din agent s-a trezit ditamai ofițer ! Pentru ce merite ? ” Prietenii știu de ce ! „

  Raspunde
 2. MIKLOS

  In politia romana este nevoie acuta de lingai, turnatori, sugatori, perversi sexuali si orice alte mizerii si jeguri umane! Nu va mirati ca oamenii de calitate au plecat din Politia Romana ca sa nu mai aiba de a face cu jegosi de sefi din politie flamanzi dupa bani si functii ! Mare atentie la Politia Gheorgheni unde functioneaza imunitatea parlamentara la sefi !

  Raspunde
 3. MIKLOS

  Gheorghita Dan se lauda cu tot felul de diplome dobandite pe asa zise criterii de competenta. Sa nu uitam ca Gheorghita Dan este unul dintre cei mai mari lingai ai tovarasilor Butnaru, Badrus, Negrusa si altii de teapa lor. Cel mai tare l-a incantat cu linsul sau profesionist pe tovarasul colonel Chindea Traian poreclit ,,CALAUL” devenit miraculos peste noapte doctor in drept. Daca Gheorghita Dan este atat de dezamagit de situatia existenta in sistemul politienesc il intreb ce a facut pentru a remedia aceste deficiente cat timp a ocupat diferite functii caldute in Politia Romana? Este partas si vinovat pentru mizeria din politie intrucat si-a urmarit doar interesele personale fiind cunoscut in IPJ Harghita ca un mare flamand dupa functii de sef.
  Mai Gheorghita Dan! Un lingau ca tine si ca altii au creat dictatori in IPJ Harghita care au distrus politisti si familiile acestora! Pozele tale de intelectual devotat muncii de politie sunt bune pentru partea dorsala a celor din preajma ta care stiu ce jeg uman ascunzi sub parfumul scump pe care il utilizezi. Romania are araturile in paragina si cred ca esti foarte util la sapa, nu iti trebuie minte prea multa. Ocupa-te de agricultura, lasa Politia Romana pe seama celor capabili spre binele copiilor nostri, te implor!

  Raspunde
 4. MIKLOS

  Domnilor moderatori! Va rog nu cenzurati comentariile realiste, chiar daca acestea deranjeaza multe jeguri umane cu functii de conducere care au contribuit grosolan la distrugerea valorilor morale ale Romaniei! Va este frica de represalii sau sunteti corupti?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *