Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

„Prietenie …pe o … sfoară…” – proiect la care participă Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” şi bibliotecile comunelor Sărmaş şi Bilbor

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” din Miercurea-Ciuc şi bibliotecile comunelor Sărmaş şi Bilbor s-au alăturat anul acesta proiectului Prietenie …pe o … sfoară…”, iniţiat de Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, derulat începând cu anul 2013 în peste 100 de biblioteci din România.

Activităţile proiectului sunt dedicate promovării literaturii pentru copii şi stimulării interesului pentru lectură a celor mici. Tema propusă în acest an este dedicată celebrării operei lui Carlo Collodi.

Fiecare copil participant la program a colorat un desen inspirat de cartea prezentată. În judeţul Harghita, cele mai răsfoite au fost diversele ediţii ale romanului Pinocchio. În cursul lunii iunie, bibliotecile au făcut schimb de desene. Din judeţul nostru am trimis 150 de desene în 32 de alte judeţe şi am primit tot atâtea desene de la parteneri. O parte din acestea sunt expuse la secţia de copii a Bibliotecii Judeţene începând cu data de 11 iulie a.c., celelalte desene vor fi expuse la bibliotecile din Sărmaş şi Bilbor, începând cu luna august.

Expoziţia de la Miercurea-Ciuc poate fi văzută în interiorul, dar şi din exteriorul clădirii bibliotecii. Invităm toţi trecătorii care însoţesc copii mici să viziteze biblioteca!

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *