Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Bălan, informații despre unele lucrări care vor fi efectuate pe teritoriul orașului, cu ocazia închiderii minelor

Întrucât s-a reușit deblocarea unor fonduri în cadrul programului de închidere a Minelor Bălan, aflat în derulare, primăria informează cetățenii cu privire la unele lucrări care vor fi efectuate pe teritoriul orașului.

„În perioada imediat următoare va începe demolarea stâlpilor de beton care susțineau vechile conducte, precum și a podului pentru vagoneți ce traversează Str. Minei.
În paralel,  vor fi efectuate lucrări de decolmatare și regularizare (întărire a malurilor) râului Olt, începând cu zona Simina.
Se va continua cu introducerea sistemului de apă pe Str. Oltului, precum și cu executarea de lucrări în vederea punerii în funcțiune a stației pasive de epurare a apelor de mină din incinta fostei intreprinderi. De asemenea, este prevăzută executarea unui zid de sprijin pe Str. Minei.
Pentru evitarea oricăror pericole, vă rugăm să nu stați în preajma zonelor în care se intervine, în special în zonele în care se vor efectua demolări.”, transmite Primăria orașului Bălan pe pagina de Facebook.

Totodată, Primăria orașului Bălan își cere scuze pentru perioada încărcată cu lucrări, respectiv pentru inconvenientele create (trafic îngreunat, praf, zgomot).

Sunt lucrări necesare atât pentru aspectul orașului cât și pentru reducerea pericolelor pentru populație.”, mai precizează Primăria orașului Bălan.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.