Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Borsec a investit 6000 de lei în cărți pentru biblioteca orășenească

Foto: https://statiuneaborsec.ro

 

Mai multe volume maghiare și române au fost cumpărate de către Primăria Borsec pentru biblioteca orășenească. Peste 6 mii de lei au fost cheltuiți în acest scop.

Bibliotecara Kiss Éva a explicat faptul că la întocmirea listei de cumpărături s-au luat în considerare preferințele cititorilor. În privința temelor paleta este largă, literatură pentru copii, cărțile de dragoste, thrillerul și operele literare sunt printre cărțile care au fost achiziționate.

Din fondurile disponibile în acest scop au fost cumpărate 80 volume maghiare și 128 române, cărțile fiind livrate deja și au fost puse la dispoziția cititorilor. După spusele lui Kiss, biblioteca orașului Borsec este într-o continuă dezvoltare în ultimii ani. Datorită achizițiilor anuale de cărți numărul celor cu abonament a crescut exponențial, ajungând la 390.

Scopul este de a atrage cât mai mulți vizitatori la bibliotecă și tabăra celor care folosesc serviciile instituției să fie cât mai mare.

În acest moment biblioteca orășenească dispune de un fond de peste 60 de mii de volume, iar numărul cărților disponibile este în continuă creștere.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.