Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Primăria Miecurea Ciuc: Facem totul pentru angajații din sistemul de sănătate

Foto: Wikipedia

Nu se introduc noi restricții în Miercurea Ciuc, dar angajații sistemului de sănătate și persoanele vârstnice vor fi gestionați cu o atenție deosebită. Persoanele fără adăpost sunt și ei în siguranță, spun reprezentanții municipalității.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc a avut astăzi, 26 martie o nouă ședință. Nu s-au luat decizii asupra unor noi restricții. Primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele comitetului într-o conferinţă de presă on-line a relatat despre evoluţia pozitivă a măsurilor luate anterior.

A declarat, că în urma consultării cu asociațiile de proprietari, cu reprezentanții cultelor religioase și cu composesoratele din raza municipiului au fost identificate 129 de persoane vârstnice, care au nevoie de ajutor în procurarea alimentelor și a medicamentelor. Cel mai eficient, Primăria poate să ofere ajutor prin programul „Pentru vârstnicii noștri” (tel.: 0735 209455; e-mail: social@szereda.ro).

Primăria gestionează ca prioritate situația angajațiilor din sistemul de sănătate. Este pregătit să asigură un sprijin financiar de 50% pentru achiziționarea unor echipamente și materiale de consum pentru spitalul de urgență, și este pregătit și pentru asigurarea navetei personalului sanitar din zonă cu mijloacele de transport în comun. În caz de necesitate, a fost oferit spitalului posibilitatea folosirii Arenei „Erőss Zsolt” ca un punct interimar de ambulanță.

Totodată, au fost registrate și persoanele fără adăpost, și acum sunt plasate în siguranță.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *