Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Miercurea Ciuc pregăteşte pachet de sprijin economic și sportiv

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc elaborează proiecte de hotărâre privind sprijinirea personelor juridice şi fizice afectate de situaţia pandemică cu o reducere la impozitul şi taxa pe clădirile nerezidenţiale, respectiv privind sprijinirea hocheiului pe gheaţă, a fotbalului și futsalului local. Hotărârea definitivă aparține Consiliului Local.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc, după ședința de ieri, 6 iulie 2020 al comitetului a anunţat pregătirea unor măsuri de sprijin pe plan economic și sportiv.

Pachetul de sprijin economic constă în acordarea de reducere a impozitului cu 50% pentru 6 luni în cazul impozitelor pe clădiri, respectiv 100 % pentru 6 luni în cazul taxelor pe clădiri pentru persoanele juridice şi fizice, care au fost obligaţi, potrivit legii, să îşi întrerupă total activitatea economică pe perioada stării de urgență și a stării de alertă.

Totodată, comitetul pentru situații urgență va propune Consiliului Local acordarea unui sprijin financiar pentru cele mai practicate sporturi de echipă: hochei pe gheaţă, fotbal și futsal.

Consiliul Local Miercurea Ciuc va hotărî despre aceste pachete de sprijin în cadrul şedinţei ordinare din luna iulie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.