Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc are un site nou

Joi, 4 august, a fost prezentat noul site al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc. Cu noua pagină de internet, primăria a făcut un pas important către o administrație digitalizată. Deși conșinutul este încă în curs de încărcare, www.miercureaciuc.ro este deja ușor de utilizat, transparent și orientat către client.

sursa foto: Primăria municipiului Miercurea Ciuc

Site-ul anterior, lansat în 2012, deși a fost considerat unul ultimă generație la momentul respectiv, este acum învechit. Elaborarea noii pagini a fost precedată de un lung proces de consultare cu toate departamentele, iar lucrările au fost accelerate după lansarea în decembrie anul trecut a identității vizuale reînnoite a primăriei. Procedura de achiziție publică pentru noul site a fost câștigată de compania locală Magic Solutions SRL.

Încă de la începutul activității noastre în fruntea primăriei obiectivul și angajamentul nostru a fost de a crea un nou site care să deservească mai eficient populația orașului, dar și să servească drept poartă virtuală pentru companiile și turiștii interesați de Miercurea Ciuc. Astăzi am făcut un pas important în acest sens, suntem la jumătatea drumului în atingerea obiectivelor noastre. Acest site îl depășește cu mult pe cel anterior, dar nu este încă ceea ce ne-am imaginat: în perioada următoare vom continua să dezvoltăm site-ul prin integrarea unor soluții inteligente pentru a-l face digital, transparent și la standarde contemporane.”, a declarat Korodi Attila, primarul municipiului.

Antreprenorul a fost reprezentat de către Csatlós Sándor, coproprietar și dezvoltator principal, respectiv Balázs Előd, manager de proiect. Cei doi au declarat că crearea site-ului a fost o provocare pentru firma lor și că așteaptă cu nerăbdare să continue dezvoltarea paginii.

Site-ul www.miercureaciuc.ro va continua să se adreseze locuitorilor și să ghideze turiștii care vizitează orașul, dar, ca o noutate, se concentrează și pe dezvoltarea economică, și se adoptă la nevoile persoanelor cu deficiențe de vedere: fiind încorporate elemente de accesibilitate în acest sens.

Noul site a fost activat miercuri, existând încă unele deficiențe, pentru care primăria solicită răbdarea și înțelegerea utilizatorilor și salută comentariile constructive. Conținutul prioritar este acum disponibil, iar încărcarea contentului continuă. Următoarea noutate este așteptată în câteva săptămâni: chatbot-ul primăriei, care va fi lansat în curând pentru a răspunde la întrebările frecvente, acesta fiind încă în curs de dezvoltare.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.