Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Toplița anunță că a fost demarată etapa de încărcare a cardurilor Social Pass

 

Categoriile de persoane defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde sunt anunțate de Primăria Toplița că a fost demarată etapa de  încărcare a cardurilor Social Pass după cum urmează :

•        pensionari – încărcarea cardurilor Social Pass cu sume aferente lunilor septembrie și octombrie, cu valoarea de 360 lei/beneficiar.
•        persoane care beneficiază și de alte drepturi – 1 singur caz ( doamna T.M)– încărcarea cardurilor Social Pass cu sume aferente lunii octombrie, cu valoarea de 180 lei/beneficiar.

Vă reamintim următoarele:
Suma maximă de plată este de 40 lei pe zi.
Pentru prima plată, este necesară introducerea codului PIN.
Cardurile se pot folosi în orice locație care comercializează produse din categoria „masa caldă” și  care fac parte din rețeaua de parteneri Sodexo (https://cardsodexo.ro/retea) .

În municipiul Toplița aveți posibilitatea de a le utiliza în mai multe locații. Acestea sunt semnalizate cu stikerul Sodexo. Este important ca înainte de a face comanda să întrebați dacă unitatea acceptă Cardul  Social  pentru Mese Calde.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *