Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Primul ministru al Albaniei a acordat salvatorilor români Medalia de aur de apreciere profesională

Foto: LifeNews.ro

Ca urmare a tragicului eveniment produs în Albania luna trecută a anului curent, țara afectată de un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter și în urma reacției prompte a Romaniei în trimiterea unei echipe de căutare-salvare RO-USAR din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în zona afectată, joi, 12 decembrie, în semn de recunoștință pentru spiritul de sacrificiu al salvatorilor români, prim-ministrul Albaniei, Edi Rama, a acordat echipei de căutare-salvare a Romaniei Medalia de aur de apreciere profesională, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


Motivația prim-ministrului în contextul acordării acestei onorante distincții României se prezintă astfel:

„Se acordă României Medalia de aur de apreciere profesională pentru angajamentul extraordinar în căutarea-salvarea vieților celor afectați de cutremurul din 26 noiembrie 2019 precum și pentru spiritul de sacrificiu arătat de fiecare membru al echipei venite în sprijinul oamenilor la nevoie, în condiții profesionale și umane extraordinare. ”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *