Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prins în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc, la Odorheiu Secuiesc (VIDEO)

La data de 16 februarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Harghita, au depistat în flagrant delict, în municipiul Odorheiu Secuiesc, un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate, în timp ce încerca să comercializeze, către două persoane, 110 comprimate ecstasy (droguri de mare risc, care conțin MDMA).

„În urma controlului a două autoturisme, ce aparțin aceluiași bărbat și a percheziției domiciliare efectuate la domiciliul acestuia au fost identificate și ridicate alte 1.157 de comprimate ecstasy (droguri de mare risc, care conțin MDMA).
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Harghita, în vederea dispunerii măsurilor legale.”, a informat IPJ Harghita.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Harghita, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținerea de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita-Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.