Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Proiect de digitalizare a patrimoniului cultural şi natural, în Harghita

Consiliul Judeţean Harghita participă la acest proiect alături de parteneri din mai multe ţări europene. Acesta este coordonat de o organizaţie din Bulgaria, la el participând instituţii sau fundaţii din Grecia, Spania, Italia, Slovenia, Estonia şi România.
Zonda Erika, director în cadrul Consiliului Judeţean Harghita, instituţia parteneră din ţara noastră, a declarat că sunt vizate bazele de date culturale, respectiv biblioteci, muzee, monumente istorice sau culturale, dar şi valorile naturale, cum ar fi arii naturale protejate sau orice atracţie naturală din judeţ.
Proiectul are un buget de aproximativ 2 milioane de Euro, finanţat în cadrul Programului Interreg Europe, şi are o durată de cinci ani.
Bugetul proiectului aferent Consiliului Judeţean Harghita este de 210.000 Euro, parte din sumă fiind asigurată din bugetul judeţean dar şi din fondurile alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Sursa: radiomures.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.