Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PROIECT #Integritate 2020 – Concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție –

Direcţia Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi cu sprijinul financiar al Fundaţiei Hanns Seidel România vor derula, în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020, proiect ce are ca obiectiv implicarea cetăţenilor şi a funcţionarilor publici în lupta împotriva corupţiei (https://rofaracoruptie.ro).

 

În cadrul acestui proiect este organizat, ca activitate principal, un concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție, care se adresează tuturor cetățenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni adresate amatorilor și profesioniștilor.

Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://rofaracoruptie.ro/, iar spotul oficial al concursului poate vizionat accesând link-ul https://youtube/Ln72S5dBL6A.

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, la data de 9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Integritatea presupune curaj, moralitate, responsabilitate și asumare atât din partea funcționarilor, cât și din partea cetățenilor. În acest sens, încurajăm cetățenii să ia atitudine împotriva infracțiunilor de corupţie şi să sesizeze astfel de fapte la Call Center Anticorupție 0800.806.806, apel gratuit din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon al Serviciului Judeţean Anticorupţie Harghita – 0266/310 280, prin e-mail la adresa harghita.dga@mai.gov.ro sau personal la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Harghita, Bld. Frăției, nr. 6, jud. Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.