Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Proxenet de 27 de ani, reținut de polițiști

La data de 14.08.2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de proxenetism, de către K.P. de 27 de ani, din comuna Cozmeni.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în cursul acestui an, cel în cauză a obţinut foloase patrimoniale prin înlesnirea practicării prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin din anturajul său.

Astfel, la data de 02.11.2015, persoanele implicate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, iar în urma audierii acestora şi administrării probatoriului, faţă de K.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta, la data de 03.11.2015, să fie prezentat Instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

Sursa: IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.