Proxenet de 27 de ani, reținut de polițiști

0

Articol disponibil în: Română

La data de 14.08.2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de proxenetism, de către K.P. de 27 de ani, din comuna Cozmeni.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în cursul acestui an, cel în cauză a obţinut foloase patrimoniale prin înlesnirea practicării prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin din anturajul său.

Astfel, la data de 02.11.2015, persoanele implicate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, iar în urma audierii acestora şi administrării probatoriului, faţă de K.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta, la data de 03.11.2015, să fie prezentat Instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy