Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ráduly Róbert și controlul judiciar …

Tribunalul Harghita a decis menţinerea măsurii controlului judiciar dispus faţă de fostul primar al municipiului Miercurea-Ciuc, Ráduly Róbert acuzat de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi instigare la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale.Ráduly Róbert
Domnul fost primar nu are voie să intre în contact nici cu o serie de oameni implicați în același dosar, cum ar fi de exemplu rectorul universității și cu încă un profesor de la Universitatea Sapientia.
Cu toate acestea, un cititor ne-a informat că l-a văzut pe
Raduly Robert predând la universitatea Sapientia unde teoretic nu are voie să intre în contact cu un profesor și rectorul de aici. Mai mult, același cititor ne spune, sperăm că în glumă, că la ceas de seara, trecând pe lângă Sapientia, l-a văzut prin geamurile sălilor de clasă pe fostul primar împreună cu 6 domnișoare iar primarul stătea tolănit pe scaun, după modelul lui Dan Mihalache, consilierul lui Johannis.
Faza cu primarul tolănit și cu domnișoarele ne-a cam făcut să punem la îndoială cele sesizate, dar cu toate acestea am sunat la Universitatea Sapientia și ce sa vezi? Raduly Robert predă în continuare la Sapientia și doar dacă s-au montat semafoare pe culoarele universității ar putea să evite întâlnirea cu cei cu care nu are voie să se întâlnească, dar cum semafoare nu s-au montat, probabil s-au montat ceva paturi unde dorm cei care supraveghează modul în care se desfășoară controlul judiciar.

L.L.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *