Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Raed Arafat a anunțat că starea de alertă este prelungită pentru încă 30 de zile

Foto: captură video

 

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat joi seară, în cadrul unei conferințe de presă, că „luând în considerare toate aspectele semnalate de INSP în privința evoluției pandemiei de coronavirus, propunerea este de prelungire a stării de alertă pentru încă 30 de zile”.

Starea de alertă pe teritoriul României va fi prelungită începând din 14 decembrie.

Crăciunul și Revelionul vor fi sărbătorite de români cu restricții.

Conform celor precizate de Raed Arafat, măsurile aflate acum în vigoare se vor aplica încă 30 de zile, cu o mențiune: activitatea operatorilor de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi se va desfășura cu o reglementare care va fi stabilită prin ordin comun al miniștrilor Sănătății și Economiei.

Activitatea operatorilor de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi se va desfășura cu o reglementare care va fi stabilită prin ordin comun al miniștrilor Sănătății și EconomieiDacă cabina are capacitate de 20 de persone, probabil se va permite accesul doar pentru 10 persoane. Teleschiurile, telescaunele vor funcționa în condiții de normalitate. Restul reglementărilor se vor aplica la toate entitățile, inclusiv în stațiuni (restaurante, alte zone cu activități comune).”, a declarat şeful DSU, RAed Arafat.

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită în materialul video atașat mai jos:

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *