Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Razii, cu efective sporite, desfășurate în Miercurea Ciuc

La data de 29 aprilie 2023, în municipiul Miercurea Ciuc s-au desfășurat activități de verificare și control a unor operatori economici ce desfășoară activități de tip baruri, discoteci pentru prevenirea, combaterea și depistarea faptelor de natură antisocială și de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Au fost legitimate 110 persoane, a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 1.500 de lei, au confiscate sume de bani nefiscalizate și a fost depistată o infracțiune pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia sistemelor de securitate private, precum și de prevenire și stingere a incendiilor.”, a informat IPJ Harghita.

La acțiune au participat polițiști de la mai multe structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.