Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Recensământul general agricol, fără probleme majore în Miercurea Ciuc

  • Recensământul agricol: peste 80% dintre gospodării au fost înregistrate

 

Recensământul general agricol se desfășoară fără probleme majore în Miercurea Ciuc.  Din cei 1.409 de fermieri, 1.159 au fost deja înregistrați.

Recensământul general agricol pe zece ani – cu o amânare de un an din cauza epidemiei de coronavirus – a început pe 10 mai și se desfășoară până la 31 iulie.

Este pentru prima dată când recenzorii introduc date în mijloacele electronice.

Datele şi informaţiile sunt colectate de la utilizatorii suprafeţelor agricole şi/sau de la deţinătorii de animale conform regulamentelor europene referitoare la agricultură, la nivelul întregii exploataţii agricole pentru toate locaţiile în care se utilizează suprafeţe agricole sau se deţin efective de animale

„Dintre fermierii care au terenuri agricole în Miercurea Ciuc sau care păstrează animale în reședința de județ, 1.409 sunt pe lista celor selectați pentru recensământ. Până la sfârșitul lunii iunie, înregistrarea datelor pentru 1.159 de fermieri fusese deja finalizată, astfel încât cei 7 recenzori înregistraseră deja 82,25% din gospodării.”, a informat biroul agricol al Primăriei din Miercurea Ciuc.

Biroul de experți subliniază faptul că recenzorii  trebuie să  prezinte o legitimație cu fotografie, iar fermierii au datoria de a le răspunde. Identitatea recenzorilor poate fi verificată și la numărul de telefon: 021.414.4710.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *