Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Recomandări adresate conducătorilor auto, în condiţiile meteo actuale

Având în vedere faptul că în această perioadă se anunţă precipitaţii mixte, în condiţiile unui carosabil ud şi a temperaturilor scăzute, există riscul formării poleiului.

Date fiind temperaturile din această perioadă, chiar dacă administratorii drumurilor iau măsuri de înlăturare a acestui risc, ATENŢIE, ploaia înlătură materialul antiderapant!

În aceste condiţii poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită, să circule cu viteză redusă, să evite depăşirile, să păstreze o distanţă mai mare în mers, să nu frâneze şi să nu vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Este, de asemenea, obligatoriu ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor care acţionează pe arterele pe care se circulă îngreunat şi să nu oprească pe partea carosabilă a drumurilor, pentru a permite utilajelor de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant să intervină eficient.

Drum bun, tuturor, fără întârzieri, accidente sau alte nedorite evenimente!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.