Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Refacerea trotuarelor din Zetea stagnează. Nicio firmă nu s-a prezentat la licitația publică pentru rectificarea lucrărilor anterioare

Nicio firmă nu s-a prezentat la licitația publică pentru rectificarea lucrărilor anterioare de construcție ale trotuarelor din Zetea. A fost nevoie de o a treia licitație pentru rectificarea lucrărilor anterioare la trotuarele din Zetea. Pentru licitația actuală dosarele cu oferte se pot depune până pe 18 aprilie.

După cum am mai scris, Consiliul Județean a fot nevoit să desfacă contractul de execuție cu executantul anterior, deoarece nu a respectat termenii de execuție stabiliți în contract, și nici calitatea lucrărilor nu a fost corespunzătoare.

Au fost lansate două achiziții publice separate pentru lucrări. În decembrie anul trecut am reușit să încheiem contract cu o nouă firmă pentru terminarea lucrărilor, conform căruia firma trebuie să producă plăci de beton pentru acoperirea șanțurilor. Și pentru aceste lucrări s-a găsit a firmă de execuție la a treia licitație. La anunțul actual, firma câștigătoare va trebui să rectifice munca de slabă calitate efectuată de compania din Bacău.

Potrivit lui Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, ar fi binevenită o firmă locală să preia lucrările. Președintele Consiliului Județean este încrezător că se va găsi o firmă pentru lucrarea aceasta, chiar dacă politica economică defectuoasă a guvernului duce firmele în imposibilitate, deci investițiile nu progresează din cauza barierelor ridicate de licitațiile publice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *