Regal de echitaţie în Harghita. 70 de cai de rasă, în cea mai mare competiţie de profil din regiune

0

Articol disponibil în: Română

Regal ecvestru la Gheorgheni, în Harghita. Mii de localnici, dar şi oaspeţi din străinătate au venit la cea mai mare competiţie de profil din regiune. Concursul promovează în rândul tinerilor echitaţia ca sport, dar şi ca metodă de petrecere a timpului liber în natură.

Demonstraţie de eleganţă, forţă şi precizie la Gheorgheni, acolo unde peste 70 de cai de rasă şi stăpânii lor s-au întrecut în 15 probe de îndemânare, anduranţă şi cascadorie.

Eforturile sportivilor au fost răsplătite cu aplauze de public. În spatele rezultatelor sunt sute de ore de antrenament atât pentru cal, cât şi pentru călăreţ.

regal-de-echitatie-in-harghita-70-de-cai-de-rasa-in-cea-mai-mare-competitie-de-profil-din-regiune

Şi demonstraţiile de măiestrie în mânuirea biciului i-au impresionat pe spectatori.

Vedetele competiţiei au fost doi tineri din Sfântu Gheorghe care şi-au arătat îndemânarea de a trage cu arcul din şaua calului.

Pe lângă concursuri de călărie, sărbătoarea ecvestră de la Gheorgheni, ajunsă la a VIII-a ediţie, mai include o competiţie de atelaje, concerte, o expoziţie canină, dar şi un concurs de prins purcelul.

Sursa: stiri.tvr.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy