Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Regulile impuse de către autoritățile din Odorhei de Ziua Morților

 

Având în vedere că se apropie Ziua morților, Poliția Locală Odorheiu Secuiesc solicită locuitorilor municipiului să respecte regulile impuse de către autorități, și anume:

◾️ la intrarea în biserici și în cimitire este obligatorie distanța de 2 m între persoane
◾️ este obligatorie purtarea măștilor de protecție astfel încât să acopere atât nasul cât și gura
◾️ persoanelor care prezintă simptome de răceală, le curge nasul, tușesc, au temperatură, le este interzisă intrarea în biserici
◾️ în momentul intrării în biserici este obligatorie dezinfectarea mâinilor
◾️ lângă morminte nu pot fi mai mult de 6 persoane odată, decât dacă sunt din aceeași familie.

La fel ca în anii trecuți și anul acesta polițiștii vă îndemnă să nu vă lăsați bunurile fără supraveghere, să încuiați cu atenție locuințele și mașinile avute în proprietate, evitând astfel neplăcerea de a fi jefuiți.

Din cauza evenimentului se va intensifica traficul rutier, agenții solicită participanților la trafic să fie răbdători, totodată să nu își parcheze autoturismele în fața cimitirelor și să nu obstrucționeze traficul. Să acorde atenție deosebită celorlalți participanți la trafic pentru ca circulația să se desfășoare în condiții optime și în maximă siguranță.

Cetățenii sunt asigurați despre faptul că, polițiștii locali vor fi prezenți și vor supraveghea teritoriul municipiului, iar în cazul în care aveți orice fel de observații apelați cu încredere dispeceratul instituției la numărul de telefon 0266-210-210.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.