Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Relații bizare”, expoziție de pictură semnată de László Botá, la Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita

În Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita (Miercurea Ciuc, Piața Libertății nr. 5) urmează să fie prezentă expoziția intitulată „Relații bizare” a artistului plastic László Botár din Miercurea Ciuc. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 12 martie 2021, vineri de la ora 18:00. Expoziția va fi vernisată de criticul de artă Ferenc Székedi.

OrganizatoriCentrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Arte a Consiliului Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita.

László Botár s-a născut în 1959 în Miercurea Ciuc, și-a terminat studiile în Liceul de artă Târgu Mureș și Academia de Artă Plastică și Decorativă „Ion Andreescu” Cluj-Napoca. Din anul 2005 este coordonatorul de arte plastice a Centrului Cultural Județean Harghita și organizatorul a taberei internaționale de arte plastice FREE Camp. Cu lucrările sale a fost prezent în numeroase expoziții din țară și din străinătate. Este membru în Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAPR), a Braslei Barabás Miklós a grupului arteMix Wien și este membru fondator al grupului Studio 9.  Ca artist invitat participă regular în tabere internaționale de arte plastice din țară și din străinătate.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.