Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reprezentanții UDMR din secțiile de votare citați de poliție

 

Deputatul de Constanța Antal István János a atras atenția opiniei publice într-o declarație politică asupra unei acțiuni din partea Poliției Române pe care o numește abuzivă. Politicianul susține că poliția citează pe rând reprezentanții UDMR care au fost prezenți în secțiile de votare pentru a da declarații despre desfășurarea procesului de votare, însă fără să fie precizat motivul acestui demers din județele care se află în exteriorul arcului Carpatic.

”Acești oameni au fost supuși unor abuzuri inadmisibile pentru un stat membru al Uniunii Europene, care și-a asumat susținerea unor valori democratice. Pe lângă declarațiile cerute, referitor la  modul în care au fost delegați în secții,  Poliția i-a întrebat pe acești oameni și despre modul în care au votat, ceea ce înseamnă o încălcare gravă a drepturilor fundamentale ale cetățenilor, dreptul la secretul votului”, a precizat deputatul UDMR, Antal István János.

Deputatul Antal István János a precizat că va sesiza Avocatul Poporului și alte organizații abilitate din țară și din străinătate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.