Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Restricții de circulație pe mai multe drumuri județene

Consiliul Județean Harghita a amplasat indicatoare de informare cu privire la restricționarea circulației pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone. Restricțiile s-au aplicat pe acele porțiuni de drum județean a căror utilizare o necesită, acolo unde se execută lucrări, respectiv pe acele porțiuni unde datorită topirii zăpezii, precipitațiilor și schimbărilor de temperatură structura drumului este periclitată de circulația autovehiculelor de tonaj mare. Pentru evitarea acestor situații se impune acest tip de restricție pe durata întregului an, pe 27 de porțiuni unde circulația autovehiculelor cu o masă mai mare de 3,5 tone va fi permisă doar cu autorizație din partea consiliului județean.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a afirmat în mai multe ocazii și face apel și la locuitorii din județ că este nevoie să ne îngrijim împreună de investițiile realizate. Astfel, orice fel de nereguli trebuie comunicate consiliului județean.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.