Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Restricții de circulație în fiecare weekend pe o porțiune de drum în Miercurea Ciuc

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea-Ciuc a hotărât despre închiderea circulaţiei pe porţiunea de drum aflat între Parohia Romano-Catolică „Szent Kereszt” şi cele două biserici în fiecare sfârşit de săptămână: sâmbătă, ora 18:00–duminică, ora 20:00. Restricţiile de circulaţie vor fi în vigoare pe durata măsurilor de prevenire a combaterii a virusului COVID-19.

Protopopul-paroh Darvas-Kozma József a înaintat o adresă către Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc, prin care solicită închiderea porţiunii de stradă situată între clădirea parohiei şi cele două biserici învecinate.

Din cauza restricţiilor  pandemice slujbele sunt ţinute în aer liber, pe o parte traficul este periculos pentru enoriaşi pe de altă parte zgomotul autovehiculelor deranjează slujba.

Protopopul s-a referit şi la Hotărârea nr. 106/2003 a Consiliului Local al Municipiului Miercurea-Ciuc, care aprobă închiderea circulaţiei în zilele de duminică şi sărbători religioase pe porţiunea de drum în cauză.

Comitetul a hotărât în cadrul şedinţei de astăzi, 7 septembrie 2020 despre acceptarea solicitării parohiei. Până la deblocarea restricţiilor pandemice, sectorul de stradă va fi închisă traficului rutier la sfârşit de săptămână în zilele de sâmbătă de la ora 18:00, până duminică, ora 20:00.  Circulaţia se va închide şi în zilele de lucru în timpul slujbelor cu ocazia sărbătorilor religioase.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *