Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Rezultate negative după testările de pe secțiile de cardiologie și medicină internă

 

S-a încheiat procesul de retestare pe Secția cardiologie al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și nu s-au depistat noi infecții cu Sars-Cov-2. Nu sunt cazuri pozitive nici pe Secția medicină internă al spitalului.

 

Toate rezultatele s-au dovedit negative după procesul de retestare al pacienților și angajaților de pe Secția cardiologie al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Pe Secția cardiologie până marți au mai rămas internați doi pacienți, care în cursul zilei urmau să fie externați, după care se începe dezinfectarea tuturor saloanelor, spațiilor de pe secție. Începând de miercuri se internează din nou pacienți pe această secție și își începe activitatea și ambulatoriul de cardiologie. Pacienții programați pe perioada suspendării activității vor fi contactați telefonic și reprogramați.

Sunt negative și toate rezultatele de pe Secția medicină internă al spitalului.

”Este o ușurare pentru toți, situația actuală arată că am reușit să stopăm infecțiile pe aceste secții. Precauția însă rămâne prioritară, trebuie să respectăm toate măsurile de prevenție” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

Pe secțiile spitalului dedicate îngrijirii pacienților infectați cu coronavirus marți se aflau internați 64 de pacienți, 50 cu infecția Sars-Cov-2 confirmată, ceilalți cu suspiciunea infecției. În unitatea exterioară pentru cei asimptomatici sau cu simptome ușoare al infecției se aflau internați 14 persoane.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.