Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Rezultate înregistrate de poliţiştii rutieri în urma acţiunilor desfăşurate pe raza municipiului Miercurea-Ciuc, pe parcursul ultimei săptămâni

În prima săptămână a lunii februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, au desfăşurat multiple acţiuni pe raza de competenţă, în vederea îmbunătăţirii climatului de siguranță și disciplină rutieră.

Acţiunile, desfăşurate la ore de vârf, au vizat zonele cele mai aglomerate din municipiul reşedinţă, cum ar fi cele din apropierea Platoului Central, Primăriei, Braşovului, etc.

În urma neregulilor constatate poliţiştii au aplicat 47 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 9.280 de lei (1/2 din minim), dintre care una pentru neacordare prioritate pietoni, una pentru inspecţie tehnică periodică expirată, 4 pentru defecţiuni tehnice, 6 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 19 pentru încălcarea legislaţiei de către pietoni şi 16 pentru alte abateri.

Ca şi măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost constatată şi o infracţiune de conducere fără permis, situaţie în care au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale şi urmează să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Poliţiştii rutieri vor acţiona în continuare şi atrag atenţia asupra faptului că respectarea legalităţii nu este opţională ci obligatorie, pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă, în traficul rutier şi nu numai.

Vă dorim drum bun, fără evenimente nedorite!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.