România a pierdut 8 miliarde de euro și a furat 4

0

Articol disponibil în: Română

Cu multă competență, guvernele ce s-au perindat pe la conducerea României în ultimii 8 ani au reușit performanța de a pierde 8 miliarde de euro, bani pentru care România ar fi trebuit să facă proiecte ca să-i ia.Banii-trimiside-romanii-
Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că s-au pierdut 8 miliarde, din celelalte 20 miliarde venite pe diverse proiecte, pentru 4 miliarde există deja dovezi că s-au furat și încă nu s-au terminat toate anchetele, deci cele 4 miliarde furate se pot transforma oricând în 8.
La un calcul estimativ și subiectiv, dacă jumătate din acești bani s-au sifonat la nivel central și jumătate în județe, împărțind 2 miliarde la numărul de județe rămase ar ieși cam 45 milioane de euro în 8 ani, la nivelul județului Neamț sau mai precis aproximativ 6 milioane de euro pe an.
Dacă instituțiile statului au sau nu dreptate cu aceste estimări e o întrebare la care poate răspunde oricine numai aruncând o privire și observând în ce hal s-au putut îmbogăți unii în acești ani.
Opinia noastră, din ce vedem zi de zi, este că pe lângă cele 6 milioane de euro bani europeni, în acest județ se mai sifonează anual cel puțin încă 10 milioane de euro din resurse bugetare.


Sursa: ZPN

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy