Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Despre aglomerația de la vamă: Românii care se întorc acasă din vest vor putea traversa Ungaria doar prin coridoarele umanitare desemnate

Traversarea teritoriului Ungariei de către cetăţenii români dinspre Europa de Vest spre România va fi posibilă în continuare doar prin coridorul umanitar desemnat – a declarat răspunzând la o întrebare locotenent-colonelul de poliţie Róbert Kiss în cadrul conferinţei de presă de marţi a corpului operaţional din Ungaria, potrivit MTI.

Corpul operaţional a fost întrebat despre eventualele schimbări privind coridoarele umanitare care traversează Ungaria, după ce, în urma aglomeraţiei care s-a creat a sfârşitul săptămânii trecute la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, au fost deschise pentru traficul de autoturisme spre România şi punctele de trecere a frontierei Ártánd Borş şi Csengersima-Petea.

Lt. col. Róbert Kiss a precizat că deplasarea prin Ungaria a cetăţenilor români venind din Europa de Vest spre România se face în continuare doar prin coridoarele umanitare desemnate. În vederea evitării în viitor a aglomeraţiei de la sfârşitul săptămânii trecute, datorată noii structuri de control al traficului introdusă de autorităţile române, poliţia controlează circulaţia încontinuu şi, în caz de nevoie, dirijează automobiliştii spre un punct de trecere alternativ – a spus Róbert Kiss.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *