Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

SARS-CoV-2: Rezultate în limba maghiară și engleză la spitalul județean

Foto: DigiFM

 

Începând cu 20 iulie Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc emite rezultatele testelor RT-PCR pentru depistarea infecției SARS-CoV-2 și în limba maghiară și engleză.

 

Așa cum am anunțat mai devreme, răspunzând la solicitările în creștere, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a început testările la cerere RT-PCR pentru depistarea infecției SARS-CoV-2. Conform discuțiilor purtate între conducerea Consiliului Județean Harghita și a spitalului, firma de specialitate a modificat sistemul informatic al spitalului și acum se poate emite rezultatul testului și în limbile maghiară și engleză. Testul este necesar celor care vor să treacă granița.

Opțiunea pentru rezultatul în maghiară sau engleză trebuie cerută pe parcursul programării. Testările se efectuează pe baza programărilor telefonice, zilnic între orele 10,30 și 11,30. Programările se fac în fiecare zi, între orele 8 – 15 pe numerele de telefon 0372 661 291 și 0742 214 951. Prețul unui test este de 300 lei, taxa se plătește la casieria din holul clădirii principale a spitalului, zilnic, între orele 10,30 – 11,30. Cu chitanța primită și cartea de identitate, cei care vor să efectueze testul se vor prezenta la Biroul de informații din holul clădirii, unde se va completa o fișă pentru recoltare. De aici vor fi ghidați în locația recoltării probei.

Rezultatele sunt gata în seara fiecărei zile și se trimit în e-mail celor care doresc acest lucru. Rezultatele se ridică personal zilnic între orele 8-15 de la Biroul de informații.

Cei care doresc efectuarea a două teste sunt sfătuiți să se programeze în același timp pentru ambele teste.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.