Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Scandal între două familii, în comuna Plăieşii de Jos. Lovituri cu biciul, bătăi zdravene și distrugeri

Foto: https://www.google.com/maps

 

La data de 18 iunie 2020, la ora 19:27, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Plăieşii de Jos are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, pe de o parte pentru aplanarea conflictului, iar pe de altă parte pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii acestuia, un aspect important fiind acela al identificării şi tragerii la răspundere a tuturor participanţilor.

Astfel, în urma primelor cercetări şi investigaţii efectuate, poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în jurul orei 13:00 când, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, un bărbat de 34 de ani, din comuna Plăieşii de Sus, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, a lovit-o cu biciul pe o consăteană de 26 de ani.

După acest moment tatăl tinerei, un localnic de 53 de ani, s-a deplasat la locuinţa „biciuitorului” şi i-a aplicat câteva lovituri, în urma cărora acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Miercurea-Ciuc, pentru îngrijiri medicale.

În jurul orei 19:00, după externare, agresorul devenit victimă a devenit din nou agresor, deplasându-se împreună cu alte 5 persoane la locuinţa tatălui ce şi-a „răzbunat” fiica, de această dată victima fiind fratele acesteia, un tânăr de 22 de ani, care a fost lovit de mai multe ori.

Totodată, cei 6 au spart mai multe ferestre şi au incendiat uşa de acces în locuinţa respectivă, fără să fie înregistrate victime omeneşti ori pagube majore.

În urma altercaţiei au suferit leziuni corporale fiul şi soţia gazdei, precum şi un bărbat de 30 de ani din tabăra adversă, cei trei fiind transportaţi la Spitalul Județean Miercurea-Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.