Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Schimbări la vârf în Poliţie. Şeful IPJ Harghita şi cel al IPJ Cluj, înlocuiţi

Preşedintele României Klaus Iohannis a semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu ale şefilor Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Harghita cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
Administraţia Prezidenţială transmite că şeful statului a semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu cu MAI ale chestorilor de poliţie Tudor Grindean, la 31 august, şi Radu-Sandu Moldovan.
Radu Sandu Moldovan a fost acuzat, în 2008, de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din România (IICCR) că, înainte de 1989, a fost un torționar care se ocupa cu maltratarea şi torturarea adolescenţilor cu păr lung sau cu inele care mergeau la cinema, la concerte sau la discotecă în Miercurea- Ciuc.
Alte decrete semnate miercuri de Iohannis sunt cele de pensionare a trei judecători: Viorel Marin, judecător la Curtea de Apel din Ploiești, Irina Tănase, de la Curtea de Apel din Pitești, și Simion Rusu, de la Judecătoria Dej.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.