Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Scule şi unelte de peste 15.000 de lei, sustrase dintr-un atelier din Odorheiu Secuiesc, recuperate integral de poliţişti

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 24.03.2020, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism de poliţiştii harghiteni în ultimele zile, au fost identificaţi autorii unui furt cu un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei, comis în dauna unei societăţi comerciale din municipiul Odorheiu Secuiesc, aceştia fiind doi localnici de 22 şi 29 de ani şi un tânăr de 20 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în noaptea de 18/19.03.2020, cei în cauză au escaladat gardul împrejmuitor al societăţii comerciale respective, apoi au forţat uşa unui atelier, de unde au sustras mai multe scule electrice, producând un prejudiciu total de circa 15.000 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de poliţişti şi restituite unităţii economice păgubite.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *