Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se caută firme pentru reabilitarea drumului din Bulgăreni

Pe siteul de achiziții publice a fost lansat apel pentru lucrările de reabilitare a drumului 134C, dinspre Lupeni spre Bulgăreni.

Valoarea lucrării este de 1,1 milioane lei fără TVA, firmele pot depune oferte până pe 23 aprilie. Secțiunea de 1,1 kilometri care necesită reabilitare este o investiție mai veche, făcută în comun de CJ Harghita și comuna Lupeni. Potrivit acordului, comuna a făcut planurile, deci Consiliul Județean Harghita poate demara procedura de achiziție publică.

În 2015 aparatul Consiliului Județean a vizitat zona. A fost greu să ajungem până aici, dar am avut încredere, și avem în continuare că acest drum va fi gata. Am încredre, că se vor prezenta firme, pe cât se poate locale, ca lucrările să înceapă deja în vară, a spus Borboly Csaba.

În același timp, președintele consiliului județean a adăugat că au existat reconcilieri pentru a reconstrui traseul spre Dealu, făcând astfel zona mai accesibilă și atragerea investițiilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.