Se va înnoi sistemul de iluminat public pe mai multe străzi și cartiere din Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a comandat instalarea a 89 corpuri de iluminat. În urma investiției se va înnoi sistemul de iluminat public în mai multe străzi și cartiere.

Paralel cu reabilitarea cartierelor, Primăria dezvoltă în fiecare an sistemul de iluminat public: sunt schimbate corpurile de iluminat vechi cu unele mai performante, scopul fiind eficientizarea consumului de energie electrică, și extinde rețeaua de iluminat public prin montarea de stâlpi noi. În acest an au fost procurate 89 de corpuri de iluminat și 15 stâlpi, care vor fi instalate în 13 străzi în cursul lunii octombrie.

„În unele străzi lucrările de instalare au fost terminate. Cea mai mare dezvoltare va fi asigurarea unui iluminat mai eficient pe strada Revoluției din Decembrie, partea dintre sediul ANAF Harghita și strada Lunca Mare, unde vor fi instalate 20 de corpuri de iluminat moderne. La fel vor avea loc modernizări și în zona pieței (strada Pieții și curtea pieței agroalimentare), unde se vor monta 14 de corpuri. Pe strada Lunca Mare (zona „potcoavă”, în împrejurimea patinoarului artificial Molnár Lajos) și pe strada Cântarului vor avea loc modernizări la sistemul de iluminat public, prin creșterea 1calității acestuia. În continuare se vor amplasa corpuri de iluminat mai eficiente la două treceri de pieton pe strada Brașovului, crescând astfel nivelul de siguranță a pietonilor: cele din intersecția cu strada Jigodin Băi și strada Berzei.”, a precizat primăria Municipiului Miercurea-Ciuc.

În afară de aceste intervenții, primăria pregătește recepția a 140 de corpuri de iluminat care au fost montate în cartierul Spicului, cu ocazia reabilitării acestui cartier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy