Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat în Cristuru Secuiesc

Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marţi, 15 octombrie, începând cu ora 10:00, în întreaga localitate Cristuru Secuiesc din judeţul Harghita, pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 13:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Extinderea reţelei de gaze naturale reprezintă o investiţie a municipalităţii în vederea racordării de noi consumatori.

Compania noastră regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea acordată pentru realizarea acestor lucrări.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *