Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Harghita – informații de interes public

Instituţia Prefectului Județul Harghita (Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Harghita) aduce la cunoştinţa persoanelor interesate următoarele informaţii:

Începând cu data de 10.06.2021, în baza Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 139 din 16.09.2020, cu modificările şi completările ulterioare, activităţile de preluare documente necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii se vor desfăşura şi în sediul secundar al serviciului aflat în clădirea Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor, nr.53.
La ghişeul dedicat acestei activităţi, cetăţenii pot depune documentele, fără programare, în ziua de joi, între orele 9:15 – 13:45.
Eliberarea documentelor şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare sau provizorii eliberate în baza cererii depuse la acest sediu, se va face în ziua de joi, orele 13:45 – 14:45 sau la sediul central al serviciului din Miercurea Ciuc.

Începând cu data de 10.06.2021 programul de lucru la sediul secundar din Municipiul Topliţa se modifică, astfel că, activităţile se vor desfăşura doar în ziua de marţi între orele 0945-13.15.
Facem precizarea că, deocamdată, la acest sediu secundar se vor efectua doar activităţi de primire documente, eliberare plăcuţe cu numere de înmatriculare şi încasare a contravalorii plăcilor cu numere de înmatriculare. Celelalte taxe, respectiv, contravaloare certificat de înmatriculare si autorizaţie de circulaţie provizorie, se achită prin virament bancar, mijloace de plată on-line si prin intermediul POS-urilor instalate la unitățile Trezoreriei Statului sau la sediile instituţiilor beneficiare ale sumelor şi prin alte modalități de plată reglementate de acte normative în vigoare, prin mandat poştal sau la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului.

Pentru toate celelalte operaţiuni îndrumăm persoanele interesate să se programeze on-line pe site-ul www.drpciv.ro şi să se prezinte la sediul central al S.P.C.R.P.C.I.V. din Miercurea Ciuc, str. Kossuth Lajos, nr. 11-13, doar în ziua programării, cu 10 minute înainte de ora rezervată.
Măsurile dispuse vor fi efectuate cu respectarea strictă a normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

  • Informații furnizate de Instituția Prefectului Județul HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.