Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sesiune de preluare în custodie arii naturale protejate

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Bucureşti (ANPM) anuntă deschiderea sesiunii nr.1/2016, privind depunerea dosarelor pentru preluarea in custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar. Data limită pentru depunerea dosarelor este 1 aprilie 2016.
Ariile natural protejate la nivelul judeţului Harghita pentru care se caută custode sunt: ariile de interes naţional Rezervaţia geologică de la Sâncrăieni, Vulcanii Noroioşi de la Filiaşi, Poiana narciselor de la Vlăhiţa, Pârâul Dobreanului, Mlaştina Büdös, Rezervaţia botanică Borsec, Cascada de apă termală Topliţa, situl de interes comunitar ROSCI 0357 Porumbeni, împreună cu aria de interes naţional Lacul Rat; ROSCI0383 Râul Târnava Mare între Odorheiu Secuiesc şi Vânători.

În vederea atribuirii in custodie a ariilor naturale protejate, persoanele fizice si juridice interesate pot depune un dosar de candidatură la sediul ANPM Bucureşti, Splaiul Independenţei nr. 294, Corp B, Sector 6.
Dosarele vor fi întocmite în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice nr.1052/2014 privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate.

Informaţii suplimentare cu privire la cele menţionate mai sus pot fi obţinute pe pagina de web www.anpm.ro sau la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Harghita, Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr.43, tel. 0266-371313, Serviciul Calitatea Factorilor de Mediu – Arii Protejate.

Domokos László József,                                                                  Kósa Ildikó,

Director executiv                                                                               Consilier
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.