Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sesizaţi despre comiterea unor delicte silvice, pe raza comunei Bilbor, poliţiştii au acţionat rapid şi au prins în flagrant 4 tăietori ilegali de arbori

La data de 05.12.2016, la ora 10:03, Postul de Poliţie Bilbor a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, în zona denumită „Făgeţele”, mai multe persoane exploatează ilegal material lemnos.

Poliţiştii au răspuns prompt apelului şi s-au deplasat imediat la faţa locului unde, pe o păşune aparţinând Primăriei Bilbor, i-au surprins în flagrant pe L.M. de 41 de ani, T.C. de 45 de ani, T.M.A. de 23 de ani şi L.V. de 28 de ani, toţi din localitate, care fasonau 5 arbori doborâţi la pământ, fără amprentă silvică.

Faţă de cei în cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii  de  tăiere de arbori fără drept, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.