Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sfârșit de săptămână cu infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii harghiteni au întocmit mai multe dosare penale

  • Dosare penale întocmite la sfârșit de săptămână, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

La data de 4 februarie 2023, în jurul orei 21:00, polițiștii harghiteni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, pe D.J.135/C, iar la controlul efectuat acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainiene despre care s-a constatat că este fals, bărbatul în cauză nefiind posesor al unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uzul de fals, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate circumstanțelor evenimentului.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 23:15,un bărbat de 53 de ani din localitatea Lunca de Sus a fost depistat de polițiștii harghiteni în timp ce conducea un autoturism, în Municipiul Odorheiu Secuiesc, iar la testarea cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 februarie 2023, în jurul orei 15:00 polițiștii harghiteni au depistat un bărbat de 33 de ani din Municipiul Gheorgheni în timp ce conducea un autoturism,  pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului.

La aceeași dată, în jurul orei 21:50, polițiștii harghiteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Zetea au depistat un tânăr de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un vehicul de tip “scuter”  neînmatriculat/neînregistrat, fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie și cu o alcoolemie de 0,76 mg./l.

Au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unor vehicule neînmatriculate, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

  •  informații furnizate de Biroul de presă al IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.