Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simulare BAC 2023: Prezența elevilor din Harghita la proba obligatorie a profilului

Simularea examenului de Bacalaureat a continuat marți, 28 martie, cu proba obligatorie a profilului.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, la disciplina la alegere din sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat au participat 1941 de elevi (663 au susținut proba la Istorie, iar 1278 la Matematică). Au fost absenți 186 de elevi.

Proba la alegere a profilului şi specializării este programată mâine, iar elevii care aparţin minorităţilor naţionale vor susţine în data de  30 martie proba scrisă la Limba şi literatura maternă.  Rezultatele vor fi comunicate în data de 6 aprilie.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog, totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.