Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simulare Bacalaureat 2023: Prezența elevilor din Harghita la proba de Limba și literatură maternă

Joi, 3o martie, elevii din partea minorităţilor naţionale au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura maternă din cadrul simulării examenului de Bacalaureat.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, din cei 1624 de elevi care puteau susține simularea la această probă, au fost prezenți 1507.  Au absentat 117 de elevi.

Rezultatele acestor simulări vor fi afișate în data 6 aprilie.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog, totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.